انتخاب طراحی مناسب برای وب سایت بهترین راه در جهت معرفی کسب و کار شما است
امروزه، وبسایتها نقش ویترین کسب و کارها را ایفا میکنند. طراحی مناسب وبسایت، نخستین گام در جهت کسب رضایت مشتری و بهترین راه برای معرفی کسب و کار شما است.
به عبارت دیگر، وبسایتها متناسب با ارزش نامهای تجاری، طراحی میشوند. بنابراین، لازم است تا هر یک از مولفههای موجود در سایت، هدف کلی برند را تامین نمایند. به این ترتیب، قدرت آن را خواهید داشت که کسب و کار خود را با روشی منحصر به فرد به بازدید کنندگان ارائه نموده و آیندهای درخشان را برای کسب و کار خود رقم بزنید.
در این جا به بررسی ۵ مولفهی اصلی و موثر در انتخاب طراحی وبسایتهای مربوط به کسب و کارهای اینترنتی خواهیم پرداخت.
۱- در نظر گرفتن احساسات
هر روزه احساسات متفاوتی را تجربه میکنند. عوامل خارجی بر حس و حال مشتریان تاثیر گذارده و احساساتی از قبیل شادی، غم یا خشم را در آنها برمیانگیزند. حال، شما این فرصت را دارید که با انتخاب طراحی مناسب برای وبسایت خود، مخاطبین خود را در معرض تجربیات مثبتی قرار دهید. به این ترتیب، حس رضایت و امنیت را در بازدید کنندگان خود ایجاد خواهید کرد. انتخاب فونت مناسب برای کلمات، تناسب آنها با تصاویر و عواملی از این قبیل در ایجاد حس رضایت و اطمینان موثر بوده و مشتریان بالقوه را جذب خواهد کرد.
۲-داستانسرایی
مطالعات نشان میدهند که داستانسرایی در مقایسه با بیان رسمی و گزارش گونه، عملکردی به مراتب موفقتر دارد. داستانسرایی به این معنا است که قصد دارید با بیانی صمیمی توجه مخاطبین خود را جلب نموده و آنها را ترغیب کنید تا از صفحات شما بازدید نمایند. اگر فرد خوش خوراکی هستید، میتوانید صفحهی اصلی وبسایت خود را به عنوان پیش غذا تصور کنید. یعنی، بخشی که باید آن قدر جذاب باشد که اشتهای بازدید کننده را برانگیزد تا سراغ غذای اصلی برود. باقی صفحات از قبیل وبلاگها یا مطالب مربوط به محصولات، حُکم غذای اصلی را دارند و لازم است تا اطلاعات کافی و مفیدی را در اختیار بازدید کننده قرار دهند. اشتباه نکنید! واقعاً لازم نیست که در هر قسمت از سایت خود، داستان عریض و طویلی را بگنجانید. گاهی، داستانسرایی در بطن مطلب و در انتخاب فونتها، نمادها و کلیدهای روی صفحه جریان دارد. پس، شهامت داشته باشید و داستان برند خود را بازگو کنید.
۳-قابلیت هدایت و جهت یابی آسان
جستجوی آسان وبسایت و حضور طولانی در آن مستلزم قابلیت جهت یابی و هدایت (navigation) است. با در نظر گرفتن این مشخصه، احتمال تبدیل شدن مخاطب به مشتری را افزایش خواهید داد. همین جمله کافی است تا اهمیت navigation را درک کنید. کیفیت جهت یابی در وبسایت به سادگی میتواند تجربهی مشتری (CX) را بهبود بخشیده یا آن را نابود کند. چنین قابلیتی، تنها در سایهی ساختاری منطقی و تعریف شده وجود خواهد داشت. در غیر این صورت، بازدید کننده در هزارتوی بی در و پیکری گرفتار شده و پس از مدت کوتاهی خسته و دلزده خواهد شد.
۴-دسترسی آسان
قابلیت دسترسی یکی از موارد مهمی است که اغلب در هنگام طراحی وبسایت، نادیده گرفته میشود. نامهای تجاری، علیرغم تمایل شدیدی که به جذب مخاطب دارند، معمولاً، نیازهای مشتریان خود را به دست فراموشی میسپارند. دسترسی آسان در مفهوم عام به معنای ارائهی خدمات به گونهای است که همهی افراد با قابلیتها و تواناییهای مختلف بتوانند از خدمات شما بهره جسته و تجربهی کاربری قابل قبولی داشته باشند. برای مثال، وجود سطح شیبدار در ورودی یک فروشگاه فیزیکی الزامی است. به این ترتیب، افرادی که با صندلی چرخدار حرکت میکنند و کسانی که چرخ خرید به همراه دارند نیز به سادگی میتوانند از خدمات و محصولات فروشگاه مذکور بهرهمند گردند. این اصل در مورد فروشگاههای آنلاین نیز صادق است.
۵-قابلیت خرید آنلاین
خرید از فروشگاههای آنلاین میتواند تجربهی رضایتبخشی باشد. ایجاد یک فروشگاه اینترنتی به معنای آن است که مصرف کنندگان به شما اطمینان نموده و آن قدر احساس راحتی کنند که اقلام معرفی شده توسط شما را به سبد خرید خود بیافزایند. بنابراین، قیمت گذاری و طراحی باید به شکلی انتخاب شوند که حس اعتماد مشتری را برانگیزند. در عین حال، لازم است که طراحی صفحه ساده بوده و مشتری مجبور نباشد برای پیدا کردن برخی اقلام یا حتی آدرس ایمیل شما از کلیهی صفحات بازدید نماید.
به همین خاطر، efixhost قالبهای متعددی را برای شما در نظر گرفته که از طریق آنها میتوانید در شبکههای اجتماعی حضور یافته و تجارت الکترونیک خود را شروع کنید. نوع فعالیت و کسب و کار شما تعیین کنندهی قالب مورد نظر بوده و کلیهی قالبها بر اساس مدیریت محتوای ورد پرس طراحی شدهاند. بنابراین، پس از ثبت دامنه و سفارش هاست میتوانید از قالب مورد نظر نیز بهرهمند گردید. شما میتوانید با مراجعه به آدرس efixhost.com با ما در ارتباط بوده و کسب و کار پر رونقی را در فضای مجازی آغاز نمائید.