فرناز شایانی 

بهمن 27, 1398

۲۰ ابزار برتر و رایگان تست سرعت سایت در سال ۲۰۲۱ – ۲۰۲۲

بررسی عملکرد سایت یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که هر صاحب کسب و کار آنلاینی باید آن را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهد. تست سرعت سایت نیز یکی از معیارهای اصلی برای بهبود عملکرد سایت است. این بررسی سرعت سایت را می‌توان با استفاده از ابزارهای آنلاین و متعدد و محبوبی که هر ساله در حال بروز رسانی و در دسترس هستند انجام داد. داده‌های جمع‌آوری شده از ابزار تست سرعت سایت، به بهبود سرعت صفحه وب و افزایش جذب کاربر کمک می‌کند. چرا که کاربر با مشاهده سرعت بالای بارگذاری سایت، بلافاصله با محتوای شما ارتباط برقرار خواهد کرد.

در این مقاله، ۲۰ ابزار برتر تست سرعت سایت در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ را به شما معرفی خواهیم کرد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید به صورت رایگان به آنالیز و بهینه سازی سایت خود و سرعت آن بپردازید.

افزایش سرعت سایت به چندین معیار وابسته است که اصلی‌ترین این معیارها، پلتفرمی‌ست که سایت شما بر روی آن میزبانی می‌شود. هم‌اکنون با خرید هاست پرسرعت، پیش از استفاده از ابزارهای زیر، بهینه بودن سرعت سایت خود را تضمین کنید:

خرید-هاست-پرسرعت-افزایش-سرعت-سایت-وردپرسی

در زیر لیستی از مهم‌ترین ابزارهای تست سرعت سایت توضیح داده شده‌است. هر یک از این ابزارها ویژگی‌ها، گزارشات و روش‌های خاصی برای تشریح نتایج دارند که با توجه به نیاز خود می‌توانید از یک یا چندین مورد از آن‌ها به صورت ترکیبی استفاده کنید.

نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید، این است که معمولاً نتایج اولین تست، به دلیل کندتر بودن فرآیند بررسی دی ان اس، پایین‌تر از حد واقعی است. بنابراین بهتر است که هر تست را چند بار تکرار کنید و از نتایج حاصله میانگین بگیرید.

 

۲۰ ابزار برتر تست سرعت سایت در سال ۲۰۲۱ – ۲۰۲۲

۱. GTmetrix

GTmetrix یک برنامه معروف رایگان، آنلاین قوی و پرطرفدار است که باعث افزایش سرعت سایت میگردد. به گونه‌ای که سرعت صفحه وب شما را با توجه به PageSpeed و شاخص YSlow بر مبنای استانداردهای مشخص از A تا F بررسی می‌کند، گزارش مفصلی ارائه داده و امتیازهایی برای عملکرد صفحات وب تولید می‌نماید.

گزارش‌های GTmetrix در شش بخش مختلف: PageSpeed، YSlow، نمودار آبشاری، محور زمانی بارگذاری، ویدئو و تاریخچه یا سوابق ارائه می‌شود. همچنین توصیه‌هایی را برای بهبود هر مشکل موجود در سایتتان ارائه می‌دهد. مخصوصا در ایران طرفداران زیادی به این سایت سر میزنند و وب‌سایت خودشان را مورد ارزیابی قرار می‌دهند و جالب آن است که بدانید بیشترین ترافیک سایت GTmetrix از سمت ایران بوده و کاربران ایرانی بیشتر از هر کاربران دیگری وارد این سایت می‌شوند.

GTmetrix یک سایت کارآمد جهت تست و آنالیز سرعت بارگذاری وب‌سایت است که به بررسی لودینگ و پارامترهای مختلف که در سرعت بارگذاری وب‌سایت تاثیرگذار هستند، می‌پردازد و سعی دارد با نشان دادن فاکتورهای لازم، باعث افزایش سرعت وب‌سایت به خصوص افزایش سرعت سایت وردپرسی شود.

همچنین این امکان را به شما می‌دهد تا گزارش کار سرعت سایت خود را به شکل فایل CSV خروجی بگیرید. با ثبت‌نام و دریافت یک حساب کاربری رایگان می‌توانید وضعیت وب‌سایتتان را از هفت موقعیت جغرافیایی مختلف ارزیابی کنید. علاوه بر این، امکان انتخاب نوع مرورگر (کروم یا فایرفاکس) و نوع اینترنت مورد استفاده نیز وجود دارد.

از جمله سایر ویژگی‌های پیشرفته‌تر این ابزار، می‌توان به قابلیت تهیه ویدئو از بارگذاری سایت (ضبط و نمایش لحظه به لحظه بارگذاری وب‌سایت برای پیدا کردن بخش‌هایی که بارگذاری سایت را بیشتر به تعویق می‌اندازند) و همچنین امکان مستثنا کردن تبلیغات و نمایش تأثیر آن‌ها بر بارگذاری سایت اشاره کرد.

توجه داشته باشید که بدون ثبت‌نام و ایجاد یک حساب کاربری رایگان علاوه بر اینکه به بسیاری از گزینه‌های بالا دسترسی نخواهید داشت، معمولاً در ابتدای درخواست برای بررسی سرعت سایت باید مدتی در صف وب‌سایت‌های متقاضی منتظر بمانید.

 

ویژگی‌های جی تی متریکس

این امکان را به شما می‌دهد تا وب‌سایت خود را در کشورهای مختلف و همچنین با مرورگرهای متفاوت آزمایش کنید.
خلاصه‌ای از شاخص‌های کلیدی عملکرد را ارائه می‌دهد.
می‌توانید عملکرد وب‌سایت را با استفاده از مانیتورینگ دنبال کنید و آن را با گراف مشاهده نمایید.
می‌توانید یک صفحه وب را در دستگاه‌های مختلف شبیه‌سازی شده بررسی کنید.
این اجازه را می‌دهد تا لودهای صفحه وب را به صورت فیلم پخش کنید.

 

۲. Uptrends

Uptrends ابزاری برای کنترل آپتایم و عملکرد وب‌سایت‌ها، سرورها و API‌های شما است.

ویژگی‌های Uptrends

این ابزار از فناوری پروتکل‌های مختلف برای مانیتورینگ وب‌سایت و سرور از جمله SMTP ،POP3 ،IMAP ،HTTP/HTTPS ،FTP ،SQL و MySQL پشتیبانی می‌کند.
به‌طور خودکار ایمیل‌هایی را که حاوی گزارش داشبورد است، به صورت PDF یا فایل اکسل برای گیرنده مورد نظر ارسال می‌کند.
می‌توانید uptime APIسایت خود را کنترل کرده و call API‌ها را تنظیم کنید تا داده‌های پاسخ آن را بررسی نمایید.
همچنین این برنامه آنلاین می‌تواند تراکنش‌های چند مرحله‌ای مانند لاگین، جستجو، خریدها و فرم‌ها را مانیتور کند.
به‌طور خودکار، مشکلات عملکرد سایت را در مرورگرهایی مانند اج، کروم و فایرفاکس شناسایی می‌کند.

 

۳. WebPagetest

WebPagetest یکی از محبوب‌ترین ابزارها برای سنجش عملکرد صفحه وب است که خدمات مختلف و منحصر به فردی را به کاربران خود ارائه می‌دهد. این ابزار این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا تست‌های عملکرد وب را از مکان‌های مختلف در سراسر جهان در مرورگر‌های مختلف (از جمله مرورگرهای موبایل بر روی مدل‌های مختلف موبایل‌های هوشمند) انجام دهید.

این ابزار کاربردی بر اساس تست‌های مختلف عملکردی خود، مانند تست‌های TTFB، فشرده‌سازی، کش کردن، استفاده مؤثر از CDN و موارد مشابه، از A تا F به وب‌سایت شما امتیاز می‌دهد.
این موضوع برای وب سایت‌های چند زبانه که کاربران مختلفی از کشورها، فرهنگ‌ها و دستگاه‌ها و مرورگرهای مختلف دارند بسیار مناسب است. مزیت این ابزار آنلاین نسبت به بقیه سایت‌های تست سرعت آن است که نمودار آبشاری بسیار دقیق و جامعی از نحوه فراخوانی فایل‌ها در سایت تست شده ارائه می‌دهد.

گزارش WebPageTest در هشت بخش ارائه می‌شود؛ شامل خلاصه گزارش، جزئیات، مرور عملکرد، جزئیات بارگذاری محتوا، اسکرین‌شات‌ها و همچنین دو بخش آنالیز تصاویر و نقشه سرعت بارگذاری اجزای مختلف برگه مورد نظر. علاوه بر این، روش سنجش این ابزار تا حدی منحصر به فرد است. از این بابت که می‌توانید تست را با استفاده از دکمه «RE-RUN THE TEST» در صفحه خلاصه گزارش (Summary) تکرار کنید و نتایج اولین بازدید و بازدیدهای تکراری را با هم مقایسه کنید.
این قابلیت می‌تواند در تشخیص تأخیر اولیه (DNS) کارساز باشد. در مجموع، WebPageTest قابلیت‌های پیشرفته‌ای دارد که از آن میان می‌توان به قابلیت ضبط و نمایش ویدئویی بارگذاری سایت، غیرفعال‌سازی جاوا اسکریپت، نادیده گرفتن SSL و امکان انتخاب مدل موبایل، کشورها و مرورگرهای مختلف برای انجام تست سرعت وب‌سایت اشاره کرد.

 

ویژگی‌های WebPageTest

می‌توانید این ابزار را در مرورگرهای کروم و اینترنت اکسپلورر با سرعت واقعی اتصال مصرف‌کننده اجرا کنید.
تست پیشرفته مانند ضبط ویدئو ، مسدود کردن محتوا ، تراکنش‌های چند مرحله‌ای و … انجام می‌دهد.
اطلاعات تشخیصی را ارائه می‌دهد که شامل بارگذاری چارت‌های آبشاری، بررسی بهینه‌سازی سرعت صفحه و پیشنهاداتی برای تجربه بهتر کاربر است.

 

۴. Performance

Performance ابزار آنلاین تست سرعت سایت است که میزان زمان اتصال شما را به سایتتان و بارگیری کامل هر صفحه مشخص می‌کند.

ویژگی‌های Performance

می‌توانید عملکرد سایت‌های خود را از هر کشور تست کنید.
مدت زمان درخواست اتصال HTTP مشتری به اولین بایت صفحه وب را که توسط مرورگر شما دریافت می‌شود، اندازه‌گیری می‌کند.
می‌توانید زمان سرور را برای پاسخ به درخواست داده ساخته شده از دستگاه دیگر تحلیل کنید.

 

۵. PageSpeed Insights

PageSpeed Insights یک افزونه آزمایش عملکرد منبع باز است که توسط گوگل راه‌اندازی شده‌است. این ابزار صفحه وب را ارزیابی کرده و پیشنهادهایی را برای به حداقل رساندن زمان بارگذاری ارائه می‌دهد.

این ابزار دو امتیاز برای سرعت سایت در نظر می‌گیرد، یک امتیاز مربوط به سرعت سایت در محیط دسکتاپ و یک امتیاز دیگر در دستگاه‌های گوشی ارائه می‌دهد. پس این ابزار دو بار کنش (Fetch) در سایت انجام می‌دهد. پس از بررسی صورت گرفته از طریق این ابزار گوگل، رتبه سایت از ۱ تا ۱۰۰ امتیازبندی می‌شود و عدد بالا به معنی آن است که سرعت سایت، حداقل از نگاه گوگل، بهینه می‌باشد. رتبه بالای ۸۵ نشان‌دهنده بالا بودن سرعت سایت است.

این ابزار، میزان کاربردی بودن هر صفحه را بر مبنای عملکرد آن در موارد زیر ارزیابی می‌کند:
زمان بارگذاری قسمت بالایی صفحه (above the fold): فاصله زمانی بین درخواست کاربر برای بارگذاری یک برگه جدید تا لحظه‌ای که محتوای بالای صفحه توسط مرورگر پردازش شده و نمایش داده می‌شود.
زمان بارگذاری کل صفحه: فاصله زمانی بین درخواست کاربر برای بارگذاری یک برگه جدید تا لحظه‌ای که کل محتوای صفحه توسط مرورگر پردازش شده و نمایش داده می‌شود.

 

ویژگی‌های PageSpeed Insights:

این ابزار امتیاز و پیشنهادات PageSpeed را برای عملکرد بهتر فراهم می‌کند.
هنگام دسترسی کاربران به صفحات وب با استفاده از موتور جستجوی گوگل، بازیابی صفحه وب را سریع‌تر می‌نماید.
می‌توانید از این ابزار در سرور Nginx یا Apache برای بازنویسی و بهینه‌سازی منابع هر وب سایتی استفاده کنید.

 

۶. Keycdn

Keycdn ابزاری برای تحلیل عملکرد وب‌سایت شما و شناسایی مشکلات مربوط به اتصال است و به شما کمک می‌کند تا از حملات و اقدامات غیر‌مجاز جلوگیری کنید.

 

ویژگی‌های Keycdn

به راحتی می‌توانید این ابزار را برای مشخصات خود پیکربندی کنید.
گزارش دقیق زمان واقعی را ارائه می‌دهد.
به شما کمک می‌کند تا از حملات و اقدامات غیرمجاز جلوگیری کنید.
دارای API RESTful است که امکان کنترل کامل حساب کاربری شما را از هر برنامه‌ای و به هر زبانی فراهم می‌کند.

 

۷. Giftofspeed

Giftofspeed یک برنامه آنلاین است که برای آزمایش سرعت وب‌سایت، ابزارها و تکنیک‌هایی برای بهینه‌سازی کامل عملکرد وب‌سایت شما استفاده می‌شود.

 

ویژگی‌های Giftofspeed

می‌توانید نحوه بارگیری کدهای CSS هر صفحه وب را تجزیه و تحلیل کنید.
اسکریپت‌های CSS را برای افزایش سرعت صفحه به حداقل می‌رساند.
به شما کمک می‌کند تا صفحات وب را آزمایش کنید که آیا GZIP compression فعال است یا خیر.
به شما این امکان را می‌دهد تا تعدادی از درخواست‌های HTTP را که صفحات وب شما تولید می‌کند، بررسی کنید.
شناسایی و عیب‌یابی تصاویر، کلیه پیوندهای شکسته و سایر فایل‌ها را برای عملکرد بهتر وب‌سایت انجام می‌دهد.
می‌توانید هدر سرور HTTP را در هر صفحه وب مشاهده کنید.

 

۸. SpeedCurve

SpeedCurve ابزاری آنلاین است که طراحی و عملکرد وب‌سایت را اندازه‌گیری می‌کند. این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا مشکلات مربوط به عملکرد وب‌سایت را در سطح صفحه اشکال‌زدایی کنید.

 

ویژگی‌های SpeedCurve

چارت‌های اشتغال و درگیری را در اختیار شما قرار می‌دهد تا از داده‌های خود استفاده کرده و از این طریق، تأثیر کندی صفحه بر میزان نرخ پرش سایت خود را متوجه شوید.
به محض ارائه بهترین محتوای شما، سنجش خود را آغاز می‌کند.
می‌توانید معیارهای مختلفی از جمله، نرخ تبدیل، تست A/B و مواردی از این دست را ردیابی کنید.
این ابزار به شما امکان می‌دهد مشکلات مربوط به عملکرد وب‌سایت و صفحات آن را اشکال‌زدایی کنید.
نقشه عملکرد را ایجاد نموده و هشدارها را دریافت می‌نماید.
SpeedCurve شما را قادر می‌سازد با استفاده از Deploy API، تغییرات کد را ردیابی کنید.

 

۹. Dotcom

Dotcom ابزاری قدرتمند نسبتا ساده برای تست عملکرد و مانیتورینگ وب‌سایت است. شما می‌توانید با استفاده از این برنامه آنلاین، سرعت وب‌سایت خود را با چارت‌های آبشاری و پخش ویدئو سایت تحلیل کنید. اما تست سرعت وب‌سایت از نواحی جغرافیایی مختلف را به طور هم‌زمان اجرا می‌کند و نتایج تست را در یک صفحه نشان می‌دهد که با کلیک بر روی هرکدام از مناطق می‌توانید گزارش وضعیت آن را در ستون سمت چپ مشاهده کنید.

اگر امکان بررسی وضعیت سرعت سایت در نواحی مختلف جهان برایتان اهمیت دارد، این قابلیت می‌تواند باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در وقت شما گردد چرا که در بقیه ابزارهای تست سرعت وب‌سایت برای بررسی وضعیت سرعت بارگذاری سایت در هر منطقه باید مجددا تست را اجرا کنید. علاوه بر این، در ستون سمت چپ دو زبانه وجود دارد که وضعیت سرعت سایت در اولین بازدید و بازدیدهای بعدی را به صورت مجزا نشان می‌دهد.

 

ویژگی‌های Dotcom:

این ابزار سرعت بارگذاری صفحه را در مرورگرهای مختلف سراسر جهان بررسی می‌کند.
این امکان را به شما می‌دهد تا عملکرد چندین سرویس اینترنتی را تحلیل کنید.
با استفاده از نمودارها و چارت‌های دقیق می‌توانید داده‌های تاریخی و داشبوردهای اشتراکی علت اصلی مشکلات مربوط به عملکرد یا خرابی را شناسایی کنید.
این ابزار به شما کمک می‌کند تغییرات را به عنوان پیام صوتی، ایمیل و پیام کوتاه به افراد دیگر ارسال کنید.

 

۱۰. Dareboost

Dareboost یک برنامه آنلاین است که عملکرد وب‌سایت شما را تحلیل و بهینه می‌کند و نکات زیادی در مورد بهینه‌سازی ارائه می‌دهد. Darboost به منظور کاهش زمان لود صفحه وب و افزایش کیفیت آن طراحی شده‌است.

 

ویژگی‌های Dareboost:

می‌توانید سرعت وب‌سایت خود را با رقبا مقایسه کنید.
به‌طور مداوم صفحات وب را تجزیه و تحلیل می‌کند تا کیفیت و مسائل مربوط به لودینگ را تشخیص دهد.
این امکان را به شما می‌دهد تا رفتار کاربر در وب‌سایت را بررسی کنید.
این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا سرعت وب‌سایت قابل تحرک خود را تست کنید.

 

۱۱. Pingdom

Pingdom یک وب‌سایت و ابزار نظارت بر عملکرد است که به ساخت سریع‌تر و مطمئن‌تر وب اختصاص داده شده‌است. این ابزار به مدیران سایت‌ها امکان دریافت اطلاعات و گزارشات خاص از عملکرد سرعت بارگذاری صفحات وب را می‌دهد. این سیستم اساسا یک سیستم مانیتورینگ است که به شکل آنلاین برای تست سرعت وب‌سایت‌ها در دسترس قرار گرفته‌است و آمار بسیار خوبی از عملکرد صفحات وب‌سایت‌ها را ارائه می‌کند که برای هر مدیری سایتی بسیار مفید و کاربردی است. با کمک این ابزار، مدیران سایت‌ها نسبت به هر مسئله‌ای هشدار دریافت می‌کنند تا بتوانند روی کار روزانه خود تمرکز کنند.

 

ویژگی‌های Pingdom:

تمام قسمت‌های یک صفحه وب را بررسی می‌نماید.
گزارشی اجمالی از عملکرد ارائه می‌دهد.
سابقه عملکرد را ردیابی می‌نماید.
به شما این امکان را می‌دهد تا از مکان‌های متفاوت تست انجام دهید.

 

۱۲. Geekflare

Geekflare مجموعه‌ای از ابزارهای رایگان است که برای تست وب‌سایت شما از نظر امنیت، کارایی شبکه، DNS و مشکلات سئو استفاده می‌شود.

 

ویژگی‌های Geekflare

این امکان را به شما می‌دهد تا بررسی کنید که آیا سایت شما دارای هدر امن است یا خیر.
می‌توانید ببینید پاسخ سرور به درخواست‌های مرورگر با چه سرعتی است.
می‌توانید به سرعت ارائه‌دهنده میزبانی وب‌سایت را پیدا کنید.
بررسی کنید که آیا محتوای صفحه وب شما پیوندهای شکسته دارد یا خیر.
اولویت‌های سرور، آسیب‌پذیری‌های رایج، جزئیات گواهی، پروتکل پشتیبانی‌شده و … را تجزیه و تحلیل می‌کند.

 

۱۳. Devtools

این ابزار متفاوت‌ترین ابزار تست سایت است و خصوصیاتی دارد که هیچ‌یک از ابزارهای بالا نیز ندارند، یکی از مهم‌ترین ویژگی این ابزار نمایش آمار دقیق‌تر برای کاربران ایرانی است چرا که ابزار Devtools در مرورگر گوگل کروم مستقر شده و شما می‌توانید با لوکیشن ایران سرعت سایت خود را تست کنید، در هیچ یک از ابزارهای بالا لوکیشن ایران وجود ندارد، البته سرعت اینترنت شما هم گاهی در نتایج تاثیرگذار خواهد بود.

این ابزار علیرغم سادگی، ویژگی‌های پیشرفته‌ای نیز دارد و با استفاده از کلیدهای میانبر زیر در هر زمانی که بخواهید می‌توانید آن را اجرا کنید:
ویندوز: F12 یا Ctrl + Shift + I
مک: Cmd + Opt + I

گوگل در جدیدترین به‌روزرسانی‌های خود امکان نمایش جزئیات بارگذاری سایت را به نمودار آبشاری DevTools اضافه کرده است. از این طریق به‌راحتی و با جزئیات دقیق می‌توانید ببینید که بارگذاری چه مواردی بیشتر وقت می‌گیرد. برای استفاده از این قابلیت به منوی Performance بروید و با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl + E فرآیند تست را آغاز کنید. پس از چند ثانیه با فشردن دکمه Stop می‌توانید گزارش تست را در بخش‌های مختلف این قسمت مشاهده کنید.

 

۱۴. افزونه‌های گوگل کروم

چندین افزونه رایگان برای کروم وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توانید به آسانی سرعت وب‌سایت مورد نظرتان را بسنجید. از جمله بهترین افزونه‌های گوگل کروم برای تست سرعت وب‌سایت عبارت‌اند از:

Page Load Time
app.telemetry Page Speed Monitor
Performance-Analyser
LoadFocus Load Testing

 

۱۵. Perftool

یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت و عملکرد وب‌سایت است که به‌عنوان یک پروژه متن‌باز در GitHub ارائه می‌شود. نصب این ابزار کمی به دانش فنی در رابطه با localhost و امور مرتبط با سرورهای محلی نیاز دارد اما اطلاعاتی که در نهایت به دست می‌آورید ارزش هرگونه زحمتی را خواهد داشت. این ابزار اطلاعات چند منبع بررسی کیفیت و سرعت سایت را با هم ترکیب می‌کند و گزارش جامعی را ارائه می‌دهد. شاخص‌های ارزیابی عملکرد perftool در مجموع به ۲۰۰ مورد مختلف می‌رسد. یکی از مزایای این ابزار، امکان اجرای تست بر روی چندین صفحه به طور هم‌زمان است بنابراین از آنجایی‌که با استفاده از Perftool نیازی به تست جداگانه تک تک صفحات ندارید، در مدت زمان بسیار کمتری می‌توانید به درک جامع‌تری از عملکرد قسمت‌های مختلف سایتتان دست پیدا کنید.

 

۱۶. Pagelocity

یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت وب‌سایت است که در امتیازدهی به سایت‌ها روش خاصی دارد. این ابزار با توجه به مؤلفه‌هایی مانند عملکرد، سئوی داخلی و وضعیت کدهای وب‌سایت از ۱ تا ۱۰۰ به آن امتیاز می‌دهد. به‌علاوه، برای بهینه‌سازی هر یک از این قسمت‌ها توضیحات و توصیه‌های متناسبی را نیز ارائه می‌کند. ضمناً این ابزار یک افزونه برای کروم دارد که با نصب آن می‌توانید صفحه‌ای که بازکرده‌اید را فوراً آنالیز کنید.

 

Yellow Lab Tools .۱۷

یک ابزار تست عملکرد و کیفیت وب‌سایت است که اطلاعات فراوان و برخی ویژگی‌های منحصر به فرد را ارائه می‌دهد که در سایر ابزارهای تست سرعت وب‌سایت‌ها وجود ندارد. این ابزار بر اساس شاخص‌هایی مانند حجم صفحه، تعداد درخواست‌ها، DOM (Document Object Model)، ایرادات جاوا اسکریپت و CSS و پیکربندی سرور، از A تا F به وب‌سایت امتیاز می‌دهد.

 

Sucuri Load Time Tester .۱۸

نیز ابزار سریع و ساده‌ای برای سنجش عملکرد وب‌سایت از نقاط جغرافیایی مختلف است. این وب‌سایت، سرعت اتصال و TTFB هر یک از مناطق را به همراه نمودار مقایسه‌ای و امتیاز کلی وب‌سایت نمایش می‌دهد.

 

Yslow .۱۹

یک پروژه متن‌باز و ابزاری برای آنالیز صفحات اینترنتی است که بر اساس استانداردهای یاهو برای کیفیت عملکرد وب‌سایت‌ها، وضعیت سایت‌های مختلف را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

این ابزار برای سنجش عملکرد هر وب‌سایت سه مرحله را طی می‌کند: ابتدا همه مؤلفه‌ها (تصاویر، اسکریپت‌ها و موارد دیگر) را شناسایی می‌کند؛ سپس به جمع‌آوری اطلاعات در رابطه با هر مؤلفه می‌پردازد و در نهایت، با استفاده از اطلاعات گردآوری‌شده و با توجه به هر یک از استانداردهای خود برای وب‌سایت مربوطه یک امتیاز در نظر می‌گیرد.

۲۳ استاندارد یا قانون مختلف دارد که ارزیابی هر وب‌سایت را با توجه به آن‌ها انجام می‌دهد. برای استفاده از این ابزار باید افزونه‌های مخصوص آن برای مرورگرهای مختلف را نصب کرده یا اینکه از GTMetrix استفاده کنید.

 

۲۰. lighthouse

مورد آخر لیست ما، ابزاری است که اخیرا مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته و به محبوبیت خاصی رسیده‌است.
گوگل در سال ۲۰۱۷ یک ابزاری را معرفی کرد به نام lighthouse که قابلیت نصب در کروم را دارد و شما می‌توانید به کمک این ابزار جدا از آنکه به بحث تست سرعت سایت و عملکرد آن بپردازید، موارد زیر را نیز بررسی نمایید :
Progressive Web App
Accessibility
Best Practices
SEO

ویژگی‌‌ها و امکانات Google LightHouse را به صورت مفصل در مقاله زیر مطالعه کنید:

اگر به دنبال جذب کاربران بیشتر و جلب رضایت آن‌‌ها هستید، افزایش سرعت سایت یکی از بهترین راه‌ها برای رسیدن به این هدف مهم است. با کمک ابزار تست سرعت سایت می‌توانید میزان پیشرفت خود را برای بهبود عملکرد سایت خود بررسی کنید.

البته خرید هاست پرسرعت را فراموش نکنید. حتی اگر تمام نکات را در سایت خود رعایت کنید، سرویس میزبانی سایت شما اصلی‌ترین نقش را برای افزایش سرعت سایت شما بازی خواهد کرد.

خرید-هاست-پرسرعت-افزایش-سرعت-سایت-وردپرسی

فرناز شایانی 

كارشناس هاستينگ و ثبت دامنه، مسلط به زبان انگلیسی، علاقه‌مند به موضوعات مرتبط با IoT و شبکه.